,

Black Shark Gaming T10


Kufje me Bluetooth Black Shark Gaming T10

Opsione të mrekullueshme të ngjyrave: Me tregues të gjallë LED emoji në kutinë e karikimit me shumë ngjyra të freskëta, Lucifer T10 pasuron përvojën tuaj vizuale dhe ofron një pamje të personalizuar, ndryshe nga çdo produkt tjetër i kufjeve.

Cilësia e tingullit stereo me profesionalizëm: Kufjet Bluetooth Lucifer T10 kanë drejtues të akorduar me performancë të lartë 10 mm për tingull të fuqishëm dhe të balancuar. Do të dëgjoni një spektër të plotë tingujsh të detajuar në lojërat dhe muzikën tuaj të preferuar.

Dizajni i modalitetit të dyfishtë të muzikës/lojës: Prekni tre herë kontrollin e prekjes djathtas dhe hyni në modalitetin e lojës. Falë transmetimit 60 ms me vonesë të ulët, kufjet T10 riprodhojnë me saktësi tinguj të tillë si hapat, të shtënat me armë dhe motorët e makinave gjatë lojës intensive.

Lidhja me një hap: Duke adoptuar teknologjinë e përparuar Bluetooth 5.1, kufjet e vërteta me valë T10 lidhin tabletët, laptopët dhe pajisjet Apple/Android me një prekje. Ai gjithashtu përmirëson shpejtësinë e transmetimit (33 ft varg pa pengesa) dhe lidhjen e qëndrueshme.

Përmbajtja e paketës: kufje të vërteta me valë Black Shark Lucifer T10 me këllëf karikimi, këshilla veshi S/M/L, Kabëll karikimi USB C, Manual përdorimi, Kartë garancie

4,800 L

SHOPPING CART

close