,

Bike Xiaomi himo z20

Availability:

S’ka stok


Xiaomi Himo Z20
Bike Elektrike
Në dispozicion në (Bardhë ose Blu)

Krejt e re
Me të gjithë aksesorët e kutisë hyrëse (Fender falas dhe Pompë Ajri)

Korniza: Alumini
Diapazoni: Diapazoni maksimal 80KM
Shpejtësia: 25 – 30 km / orë
Wattage: 250W
Tensioni: 36V
Pesha: 21KG
Transmisioni: 6 Shimano Shpejtësi

74,000 L

S’ka stok

SHOPPING CART

close