, , ,

Biciklete XIAOMI Z20

Availability:

S’ka stok


Tepër e lehtë dhe kompakte

HIMO Z20 paloset në tre vende dhe duhen vetëm rreth 10 sekonda për t’u palosur dhe shpalosur. Mund të ruhet lehtësisht në bagazhin e makinës, të merret në ashensorë, zyra, etj.

Korniza prej alumini e HIMO Z20 është e dizajnuar të jetë e lehtë dhe e qëndrueshme për rritjen e efikasitetit të lëvizjes, lëvizshmërisë dhe sigurisë.

Sistemi i Transmisionit me 6 shpejtësi Shimano

HIMO Z20 është i pajisur me një Sistem Transmisioni me 6 shpejtësi Shimano për rregullim të shpejtë dhe të besueshëm të ingranazheve. Zgjidhni ingranazhin më të mirë për punën dhe provoni udhëtimin e lehtë dhe të lehtë të Z20.

65,000 L

S’ka stok

HIMO Z20 është krijuar në mënyrë optimale si për çiklizmin elektrik ashtu edhe për atë manual. Pajisur me një Modal Cool të ngasjes rastësore dhe një Modalitet Dinamik të shpejtë dhe sportiv.

Dizajni i qëllimshëm kompakt i HIMO Z20 lejon palosjen, ruajtjen dhe transportueshmërinë e lehtë. Kutia inovative e baterisë e integruar e Z20 është e lidhur ngushtë me trupin për efikasitet në hapësirë, ndërsa korniza e saj e lehtë prej alumini përputhet në mënyrë të përkryer me instalimet e brendshme për të krijuar një pamje elegante.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,