,

Beats Solo Pro


Beats Solo Pro

Beats Solo Pro është për dëgjuesin që është gjithmonë në lëvizje. Anulimi i zhurmës është çuditërisht efektiv për një palë kufje në vesh. Edhe pse nënshkrimi i tingullit mbetet i rëndë në bas, siç është simbol i Beats, ai rrallë e mposht riprodhimin vokal.

Kaloni pa probleme midis “Anulimit të Zhurmës” me kalibrimin e audios në kohë reale 

Projektuar në mënyrë ergonomike për konsum të zgjatur dhe rehati optimale, pa kompromentuar një ndjesi të hijshme dhe elegante

Aktivizoni ndezjen/fikjen automatike me palosjen dhe shpalosjen dhe pranoni telefonatat, kapërceni këngët dhe kontrolloni volumin me një buton në kupë të veshit 

2,490 L

SHOPPING CART

close