Bateri Scooter Xiaomi


Bateri Scooter Xiaomi 

• Kjo bateri garanton performancë të qëndrueshme, fuqi të shkëlqyer dhe është me cilësi shumë të besueshme

• BMS inteligjente – Temperaturë anormale/qark i shkurtër/mbirrymë/mbrojtje e dyfishtë në karikim

• Cilësi e lartë – Kjo paketë baterie ka performancë të qëndrueshme, fuqi të madhe dhe cilësi të besueshme

• Performancë shumë e qëndrueshme dhe fuqi e lartë

• Paralajmërim automatik në rast të temperaturës jonormale dhe qarku të shkurtër

• Fusha e aplikimit – Kjo paketë baterie përshtatet me skuterin Xiaomi 

• Parametri i karikuesit: 71 W

• Tensioni i hyrjes: 100-240V ~, 50/60hz

• Koha e karikimit është rreth 5 orë

12,900 L

• Gjendja: 100%  e re

• Materiali: Bateri litium

• Madhësia: Përafërsisht. 32x7cm/12.6×2.8inç

• Vlera e ngarkuesit: 71 W

• Tensioni i vlerësuar i hyrjes: 100-240 V ~, 50/60 Hz

• Fusha e aplikimit: Mbështetje vetëm për skuterin elektrik Xiaomi 

• Koha e karikimit: Rreth 5 orë

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close