, , ,

Baseus USB Adapter 4 në 1


Baseus USB Adapter 4 në 1

– Përdorim i njëkohsishëm me 4 USB

– Ndërfaqe USB 3.0, transmetim me shpejtësi të lartë 5 Gbps

– I përputhshëm gjerësisht me shumë pajisje USB

– I lehtë dhe i lëvizshëm , mund të mbahet kudo me vete

1,190 L

Materiali: ABS+TPE

Hyrja: USB 3.0

Dalja: USB 3.0*1+USB 2.0*3

Gjatësia e linjës: 1 m

Shpejtësia e transmetimit USB3.0: 480 Mbps

Furnizimi me energji mikro 5V: Mbështetje për hard disk 4TB

Shpejtësia e transmetimit USB3.0: 5 Gbps

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close