, ,

Baseus – Mp3 me Bluetooth për makinë

Availability:

S’ka stok


Baseus  –  Mp3 me Bluetooth për makinë

– Shijoni tingullin me cilësi të lartë 

– Modul dekodimi audio me performancë të lartë ofron cilësi HD .

– Mbështet formatin WMA/APE/MP3/FLAC/WAV . 

– Një procesor me dy bërthama – pa zhurmë në sfond

– Ekran dixhital LED 

– Portë e dyfishtë  karikimi, mund të karikojë telefona, tableta, kompjuterë etj. 

– Luaj muzikë me një kartë TF, USB dhe dalje AUX

– Lidhe dhe dëgjo audio me cilësi të lartë.

– Në butonin e rrumbullakët janë të integruara funksione të ndryshme

– Një dorezë e madhe rrotulluese 

– Dizajn kundër rrëshqitjes

– Navigimi i thirrjeve pa duar

– Shtypni një buton për t’u përgjigjur/fikur

– Rilidhje automatike

– Bajonetë e shkallëzuar, asnjëherë nuk e ndalon karikimin pavarësisht nga përplasja e fortë

– Për të gjithë telefonat dhe makinat

2,190 L

S’ka stok