-25%
, ,

Baseus Mbajtese telefoni per Deskop , Zyre ..


Materiali aliazh alumini
Ngjyra Argjend
Skena të përshtatshme Desktop
Karikim i shpejtë me fuqi të lartë 15W Dalje me fuqi të lartë 15W për karikim të shpejtë në të njëjtën kohë.
Lëvizja e Lirë Teleskopike
Lartësia e mbajtësit mund të rregullohet lirisht për të gjetur një sjellje të përshtatshme për ju, më komode për të parë shfaqje të drejtpërdrejta dhe seriale televizive.
Telefonat celularë mund të vendosen në drejtim horizontal ose vertikal
Mbështeten dy metoda të vendosjes; Universal për telefona celularë, tableta dhe makina për të mësuar; ju mund të shikoni filma lirisht kur jeni ulur ose gjysmë të shtrirë.
Material cilësor metalik, ndjesi e hollë dhe luksoze e duarve, estetikë dhe strukturë.

1,500 L 2,000 L

SHOPPING CART

close