,

Baseus 2 në 1 Stekë lavazhi + Kabëll ( 15m )


Baseus 2 në 1 Stekë lavazhi + Kabëll ( 15m )

• Grykë me presion të lartë dhe me spërkatje

• Stekë spraj shumëfunksionale për larjen e makinave 2 në 1 Wash & Scrub 

• Makina juaj do jetë e shndritshme dhe e pastër si e re

• Pastrim më i plotë në dy mënyra

• Rrjedha e ujit me presion 

• Akumulimi i presionit

4,490 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close