,

Baby Monitor


Baby Monitor

EKRAN ME NGJYRA 2,4 INCH ME CILESI TE LARTE — Ky video monitor për fëmijë përmban një ekran LCD me ngjyra TFT me cilësi të lartë me transmetim pa tel 2,4 GHz. Duke ju lejuar ta mbani fëmijën në pamje të qartë .

VIZIONI NATËS INFRAKUQ & Zmadhimi 2 x  — Ky video monitor për fëmijë ka 8 drita infra të kuqe dhe mund të monitorojë vazhdimisht fëmijën gjatë natës. Ju nuk do të shqetësoheni se nuk mund ta shihni më fëmijën qartë në errësirë. Ky monitor unik për fëmijë përmban një Ekran me rezolucion të lartë me zmadhim 2x për mbulim gjithëpërfshirës. Ekrani mund të ofrojë pamje të drejtpërdrejtë të transmetimit sa herë që regjistroheni.

Monitori i foshnjës ka distancë të gjatë transmetimi. Dhe mund të kalonte tre mure pa ndërhyrje sinjali brenda. Distanca e transmetimit ndryshon sipas mjedisit.

Në modalitetin ECO, kur zëri i foshnjës është i lartë deri në një masë të caktuar, ekrani i njësisë prindërore do të zgjohet. Kur zëri rreth njësisë së foshnjës bëhet më i vogël, ekrani i njësisë prindërore do të ndalojë shfaqjen përsëri. Prindërit mund të vendosin gjithashtu orë alarmi 2 orë / 4 orë / 6 orë / 12 orë për të kujtuar kohën e ushqyerjes.

4,990 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close