,

Baby Monitor, ekran 4.3″


Baby Monitor, ekran 4.3″

Ekran LCD me cilësi të lartë dhe vizion nate me rreze infra të kuqe. Përparësia e tij është se është një ekran me definicion të lartë 4,3 inç dhe përdor teknologji të avancuar të shikimit të natës infra të kuqe, edhe në mbrëmje ju mund ta shihni qartë fëmijën tuaj.

Transmetim dixhital me valë dhe në distanca të gjata –  Nuk ka nevojë për wifi ose aplikacion celular, sepse përdor teknologji të avancuar të transmetimit pa tel 2.4 Ghz, distanca maksimale e transmetimit arrin 900 feet, mund ta përdorni në dhomën e ndenjes, kuzhinë dhe madje edhe kopsht.

VOX (kontrolli zanor) Zgjimi automatik dhe alarmi i temperaturës – Kur fëmija juaj është në gjumë, mund të aktivizoni modalitetin vox, MONITOR do të shkojë në gatishmëri dhe ju mund të flini ose të bëni ndonjë gjë të sigurt. Pasi fëmija juaj të bëjë ndonjë zhurmë, monitori do të zgjohet menjëherë dhe do të transmetojë audio video për ju. Ai gjithashtu mund të monitorojë temperaturën e dhomës gjatë gjithë ditës, temperatura shumë e ulët ose shumë e lartë do të aktivizojë alarmin e monitorit.

Komunikimi në dy drejtime dhe ninullat qetësuese – Ky video monitor për fëmijë ka mikrofon dhe altoparlant të avancuar për biseda të qarta audio të dyanshme. Ju lejon të flisni menjëherë ose të luani ninulla për të qetësuar fëmijën kur ajo qan. 8 ninullat qetësuese gjithmonë e bëjnë fëmijën më të buzëqeshur dhe një gjumë të mrekullueshëm

6,490 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close