AWEI T26 Pro Earbuds


AWEI T26 Pro Earbuds

Kufje Bluetooth 5.3.  Teknologjie avancuar dhe e qëndrueshme

T26 pro mbështet HSP, HFP, A2DP dhe AVRCP, duke përmirësuar shumë shpejtësinë e transmetimit dhe duke ju ofruar përvojë dëgjimi me vonesë të ulë.

Gjithashtu e bën Bluetooth-in pa tel në vesh më të qëndrueshëm me pajisjet elektronike, duke ju ofruar një përvojë të pandërprerë të telefonatave dhe muzikës, si dhe anulimin inteligjent të zhurmës ENC.

Çiftimi me një hap: Kufjet Bluetooth AWEI T26 Pro veçori Hall Switch. Pasi të hapet kutia e karikimit pas lidhjes së parë, këto kufje Bluetooth me valë mund të lidhen me pajisjen tuaj për shpejtësi dhe komoditet më të madh. Gjatë përdorimit, mund ta kontrolloni telefonin tuaj duke prekur ndonjë nga kufjet me valë, si p.sh. ndizja/fikja e muzikës, rregullimi i volumit, telefonatat, asistenti zanor, etj., pa pasur nevojë të bëni rregullime përmes telefonit tuaj.

Modaliteti i dyfishtë i muzikës së lojës

Stereo me besnikëri të lartë me jetëgjatësi të gjatë të baterisë

Dizajni ergonomik për një përshtatje të sigurt

Dizajni ergonomik siguron një përshtatje të rehatshme dhe të sigurt që nuk del nga veshët tuaj, duke e bërë atë veçanërisht të përshtatshëm për sport, stërvitje dhe palestra. 

2,190 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close