, , ,

Awei T23 Gaming Earbuds

Availability:

S’ka stok


9 Përfitime kryesore.

Përputhet gjerësisht me sisteme të ndryshme operative dhe versione bluetooth me konsum të ulët të energjisë. Më pak se 0,05 s Vonesa jashtëzakonisht e ulët arrin sinkronizimin e audios dhe videos në kohë reale.

Kufjet më të mira për të luajtur.

Modalitetet E-Sports/Muzikë .

Prekni kufjen tre herë për të kaluar ndërmjet modalitetit të kufjes te modaliteti muzikor dhe sportit.

Bluetooth 5.3,  performancë e lartë e çipit.

Stereo rrethuese HiFi, konsum i ulët i energjisë, i pajtueshëm gjerësisht me Bluetooth 4.2 dhe më lart.

Ndërhyrje elektromagnetike për transmetim të qëndrueshëm dhe të qetë .

Kufjet luajnë për 35 orë me volum 80% me këllëf karikimi.

2,290 L

S’ka stok

Versioni i Bluetooth: 5.3

Koha e bisedës: 7 orë

Koha e lojës: 6 orë

Koha e karikimit: 1H

Kapaciteti i baterisë së kufjes : 35 mAh

Kapaciteti i baterisë së kutisë së karikimit: 500 mAh

Shkalla e papërshkueshme nga uji: IPX6

Hapni automatikisht kapakun për të lidhur kufjet me telefonin tuaj

                                  

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close