-13%
, , ,

Awei Games Earbuds T35


Efikasiteti i fuqishëm i transmetimit me shpejtësi të lartë, përvoja audio dhe video , qoftë kur luani lojëra apo shikoni filma, do ju sjellë një përvojë të qetë argëtimi !

Kutia e ruajtjes së kufjeve ka një bateri litium të integruar, kështu që ju mund t’i karikoni kufjet në çdo kohë dhe kudo. Thuaj lamtumirë mundimit të mungesës së baterisë

Lidhje pa probleme 

Ndihmoni mënyrat e lojës/muzikës në celular

– Tingulli në kohë reale

–  Identifikoni vendndodhjen sipas zërit

1,990 L 2,290 L

(1) Cilat funksione mund të arrihen përmes kontrollit me prekje?

Rrit/ulni volumin, ndalo/luaj, pjesë e mëparshme/tjetër, përgjigju/përfundo/refuzo një telefonatë, aktivizo asistentin zanor, modaliteti i lëvizjes.

(2) A mund ta përdor vetëm kufjen majtas ose djathtas?

Po, mundeni.

(3)  A e mbështesin kufjet lidhjen automatike kur hap kapakun? Apo duhet të heq kufjet?

 Kufjet do të rilidhen automatikisht me telefonin tuaj kur të hapni kapakun e kasës.

(4) Si të kaloni midis modalitetit të lojës dhe mënyrës së muzikës?

3 prekje në kufjen e djathtë.

(5) Cila është porta e karikimit? Micro apo USB-C?

Porta e karikimit është USB-C. Dhe vjen së bashku me një kabllo karikimi USB-A në USB-C.

(6) Sa kohë mund t’i përdor kufjet ?

 Në nivelin e volumit 50%, koha e dëgjimit është rreth 5 orë. Koha e dëgjimit varet nga niveli i volumit, zhanret e muzikës, kushtet mjedisore dhe më shumë.

(7) Sa kohë duhet për të karikuar plotësisht kutinë e karikimit?

Rreth 1.5 orë.

(8)  A është kufja e papërshkueshme nga uji?

Po, kufjet kanë mbrojtje IPX5, por kutia e karikimit nuk është e papërshkueshme nga uji.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close