, , ,

Apple Airpods 2


Apple Airpods 2 Express | Bluetooth Earphones | Dizajnuar per pershtatje optimale

Jane aq shume praktike sa qe mund te jene shoqeruesit tuaj ideal te udhetimit.

Apple Airpods te gjenerates se dyte jane nje permiresim i vogel ne krahasim me gjeneraten e pare.
Me cilesi me te mire audio dhe zeri.
Kohe me te gjate bisedimesh dhe mbeshtetje Siri te aktivizuar nga zeri.

14,800 L

Earphones qe transmetojne muzike te paster.
Ju lejojne te degjoni muziken tuaj te preferuar per nje kohe te gjate dhe mbi te gjitha ju nuk do te ndiheni te lodhur nga perdorimi i tyre.
Apple Airpods jane projektuar per pershtatje optimale  per te gjithe perdoruesit dhe per komfort gjate perdorimit. Ky aset i ben keto kufje te jene nder me te preferuarat per momentin. Mungesa e kabllit ju ofron lirshmeri dhe me estetike per pamjen tuaj.

Kohezgjatja e baterise per biseda telefonike: 3 ore
Kohezgjatja e baterise per te degjuar muzike: 5 ore
Chipset: H1
Bluetooth Version: 5.0
Siri Connerction: Voice Activated or double tap
Karikimi: Karikim me Wireless nga kasa e Airpods
Sistemi operativ: iOS 12.2 +
Apple Airpods TV Support: Yes

SHOPPING CART

close