-22%
, ,

Android TV BOX H96 MAX 6K

2GB Ram/16 GB Memorie4 GB Ram/64 GB Memorie4GB Ram/32GB Memorie

Android TV BOX H96 MAX 6K
•Android TV Box ne shitje 
•H96 Max versioni më i ri me Android 10 dhe GPU A53 Cortex dhe procesor H616 All In Winner
• 2 GB Ram 16 GB Memorie 
• 4 GB ram 32 GB Memorie 
• 4 GB ram 64 GB Memorie 

2,490 L3,490 L

Funksionet kryesore:

* CPU: H616 Quadcore Cortex-A53
* GPU: G31MP2 mbështet OpenGL ES 3.2 / 2.0 / 1.0, Vulkan 1.1, OpenCL 2.0
* O.S: Android 10 Sistemi i fundit i set-top box-it Android, është më i qëndrueshëm, më i sigurt dhe më efikas i energjisë
* Memoria : RAM 4G ROM 32G / 64G
* Wireless: 2.4G & 5.8G Wi-Fi
* USB: 2 Type2 A USB2.0
* Bluetooth: BT4.0
* LAN: Ethernet: 10 / 100M standard RJ-45
* HDMI: HDMI 2.0a deri në 4K @ 60fps
* 3D: Përshpejtim i vështirë i grafikës 3D
* Formati i dekoderit mbështetës:
– Profili VP9 2 deri në 4Kx2K @ 60fps
– H.265 Kryesore10@L5.1 deri në 4Kx2K @ 60fps, ose 6K @ 30fps
– Profili AVS2-P2 deri në 4Kx2K @ 60fps
– H.264 BP/MP/HP@L4.2 deri në 4Kx2K @ 30fps
– H.263 BP deri në 1080P @ 60fps
– MPEG-4 SP / ASP @ L5 deri në 1080P @ 60fps (ISO-14496)
– MPEG-2 MP / HL deri në 1080P @ 60fps (ISO-13818)
– MPEG-1 MP / HL deri në 1080P @ 60fps (ISO-11172)
– Xvid deri në 1080P @ 60fps
– Sorenson Spark deri në 1080P @ 60fps
– VP8 deri në 1080P @ 60fps
– Profili AVS / AVS + JiZhun deri në 1080P @ 60fps
– WMV9 / VC1 SP / MP / AP deri në 1080P @ 60fps
– Formati i skedarit JPEG HFIF deri në 45MPPS
* Gjuha: Anglisht Rusisht Frengjisht Gjermanisht Spanjisht Italisht etj gjuhë shumëpalëshe
* Ekzistojnë dy mundësi për kutinë H96 MAX H616:
4 GB 32 GB Android 10.0 4k @ 60Hz 2.4G & 5.8G Wifi HDMI 2.0
4 GB 64 GB Android 10.0 4k @ 60Hz 2.4G & 5.8G Wifi HDMI 2.0

Emri i dyqanit :
5 out of 5
SKU: N/A Kategori: , ,
Ram/Memorje

2GB Ram/16 GB Memorie, 4 GB Ram/64 GB Memorie, 4GB Ram/32GB Memorie

SHOPPING CART

close