Ambie Earcuffs AM-TW01


Ambie Earcuffs AM-TW01

Prezantimi i një modeli plotësisht pa tel që nuk kërkon kabllo gjatë dëgjimit 

Mjaft komode për t’u mbajtur gjatë gjithë ditës: Lloji me vesh të hapur është më i lehtë, më i rehatshëm për të harruar se e keni veshur.

Dizajni i prangave të veshit e bën atë një aksesor argëtues

(Një përvojë e re me ambie, e cila është një përvojë ndezëse dhe fikse me tingujt e përditshëm) Pavarësisht nëse jeni duke punuar ose duke luajtur me punë në distancë, duke dalë ose sport… Kur luani me ambie, mund ta bëni botën më shumë argëtuese dhe te veçantë

Mund të ndiheni rehat pa u mbytur dhe pa marrë frymë. E përkryer për telefonata dhe video-konferenca

2,190 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close