, ,

Amazfit GTR 2e


Amazfit GTR 2e 

• Koncepti i dizajnit pa kufij përfshin një ekran të madh AMOLED HD 1,39 inç të mbuluar me xham të lakuar

• Një larmi ngjyrash dhe një pamje elegante , përshtatet në mënyrë të përkryer me shumicën e veshjeve 

• Mund t’i modifikoni miniaplikacionet në disa fytyra të orës për të aksesuar me lehtësi informacionin që ju intereson, ose të ngarkoni fotografitë tuaja të preferuara në sfondin e orës

• Ekrani gjithmonë i ndezur ju mundëson të shikoni orën edhe kur veçoritë e tjera të orës janë joaktive

• Sensori optik i gjurmimit biologjik BioTracker i zhvilluar vetë në orë mund të kryejë monitorim 24-orësh të rrahjeve të zemrës

• Kontrolloni nivelin tuaj të stresit normal, të mesëm ose të lartë

• Me rezistencë ndaj ujit deri në 50 metra, duke ju lejuar ta mbani atë pa shqetësime për përdorim të përditshëm ose gjatë notit

• Aktivizoni një nga 90 mënyrat sportive që ju nevojiten dhe, pasi të përfundojë ushtrimi, ora do të prodhojë një raport analitik përkatës, i cili mund të shihet edhe në aplikacionin celular, për t’ju ndihmuar të përmirësoni vazhdimisht planin tuaj të ushtrimeve

• Bateri me kapacitet të lartë 471 mAh, ora përmban një jetëgjatësi të baterisë e cila ju mbulon kudo që ju shkoni

• Për të vendosur alarme , për të kontrolluar motin, për të kontrolluar pajisjet e shtëpisë tuaj inteligjente, për të krijuar lista blerjesh, për të bërë pyetje, për të marrë përkthime dhe më shumë, thjesht ngrini kyçin e dorës dhe pyesni Alexa11

• Përfshin gjithashtu një altoparlant për t’ju lejuar t’u përgjigjeni telefonatave nëpërmjet Bluetooth kur nuk është e përshtatshme të merrni telefonin tuaj 

• Vibrimi jep reagime më të qarta dhe më të shpejta kur merrni njoftime

• Ekrani mund të rrotullohet në 180°, i përshtatshëm për përdoruesit e majtë dhe të djathtë, dhe mund të kyçet me një fjalëkalim për të parandaluar aksesin e tij kur nuk e keni në dore

12,000 L

SHOPPING CART

close