AirPods Pro 5

Availability:

S’ka stok


AirPods Pro 5

• AirPods Pro 5 janë me efekt të anulimit të zhurmës për të reduktuar zhurmën në sfond gjatë telefonatave dhe muzikës

• Super bas me cilësi të lartë dhe efekt tingulli cilësor për muzikë të mirë dhe përvojë të qartë të thirrjeve

• Bateria e integruar mbështet deri në 5 orë kohë përdorim

• Përdorimi i veçantë i kufjeve, kufje majtas-djathtas

• Koha maksimale e muzikës 2.5-4 orë

• Cilësi e përmirësuar e audios/basit

• Ndezja automatike / Fikja automatike

• Çip me sensor

• Asistent zëri

• Thirrje binaurale

1,500 L

S’ka stok

Specifkimet:

Emri i modelit – Airpods Pro 5

Lloji i kufjeve – True Wireless

Impedanca – 32 ohm

Bas i thellë – Po

Lloji i lidhjes – me valë

Me mikrofon

Versioni Bluetooth – 5.0

Lloji i baterisë – i rikarikueshëm

Gama e Bluetooth – 10 m

Koha e karikimit 2 orë

Frekuencae bartësit 2.48 Ghz

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close