-29%
, , ,

AirPods Pro 2 ANC


AirPods Pro 2 ANC 

¤ Air Pods Pro 2 ANC origjinale, të ngjashme me ato reale me të njëjtat veçori dhe performancë të besueshme cilësore.

¤ 100% LIDHJE E LEHTË

¤ Vjen me anulimin aktiv të zhurmës që funksionon si origjinali.

¤ Funksionimi i audios hapësinore.

¤ Koha e ofruar e riprodhimit të muzikës është rreth 5 orë.

¤ Mbështet karikimin me valë 

¤ Lidhja me smartphone Android,  iOS 

¤ Është i pajisur me altoparlantë të mëdhenj 15 mm që ofrojnë super bas 12D.

¤ E përputhshme me përditësimet më të fundit të iOS 

2,500 L 3,500 L

SHOPPING CART

close