, , ,

Airpods Pro 2 ANC Premium Super Copy


Airpods Pro 2  ANC Premium Super Copy

Jane imitim me i miri i Airpods PRo 2 

Noise Cancelation

Paketim vijne po njesoj si origjinalet

Lidhja e Bluetooth me cdo Smartphone madje dhe Android

Bateri 3-4 me nj karikim dhe 24 ore se bashku me kutine


3,500 L

SHOPPING CART

close