-20%
,

Aeroplan per Femije me telekomande


Aeroplan per Femije me telekomande

 Shume i lehte ne perdorim dhe fluturim deri largesi 100 m maksimale

Kundra shtypes dhe thyerjes

3,990 L 4,990 L