, , , , , ,

Adaptor Eraldom Hub 10 nga Type C ne 3 Dalje USB


Adaptor Eraldom Hub 10 nga Type C ne 3 Dalje USB


Lehtë për t’u përdorur: shpërndarësi USB C earldom është sa më i lëvizshëm që të jetë e mundur. Vendoseni këtë pajisje të lehtë në xhepin tuaj për të bërë një udhëtim pune me laptopin, smartfonin dhe laptopin tuaj ose zgjeroni desktopin tuaj me më shumë pajisje periferike USB të disponueshme. Nuk ka nevojë të instaloni drejtues, plug & play. Mbështet prizën e nxehtë.

Jashtëzakonisht i qëndrueshëm: me një jetëgjatësi shërbimi të testuar prej mbi 10,000 kthese, ky përshtatës është shumë më i besueshëm se të tjerët në gamën e tij të çmimeve. Një kabllo e përforcuar, një pjesë e jashtme e fortë dhe lidhëse rezistente ndaj nxehtësisë i japin kësaj qendre qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Gama e gjerë e aplikacioneve: ky shpërndarës USB C është i përshtatshëm për tastierë, mouse, hard disk, celular, lexues kartash, USB drive, printer, kartë USB, mbrojtje U, smartphone, tabletë të pikturuar me dorë, tabelë shkrimi dhe lojë USB jastëk, bllok mouse USB, ngrohës dore USB, etj.

1,300 L

SHOPPING CART

close