Adada A4 800 Puffs


Adada A4 800 Puffs

• Hiqni dorë nga cigarja e zakonshme!

• Vape Puffs Adada njëpërdorimshe janë cigare elektronike diskrete, kompakte dhe të lëvizshme për një përdorim me 800 thithje

• Ato përmbajnë një bateri Li të para-karikuar  dhe një para-mbushje me lëng të shijshëm

• Mjaft të lehta për t’u përdorur

• Aktivizimi i thithjes e bën atë të ndihet i butë

• Shije të ndryshme

• Përqindje e ulët e nikotinës 2%

990 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: