4G LTE Mobile Wi-Fi


4G LTE Mobile Wi-Fi

• Ndani me miqtë aksesin e internetit deri në 10 pajisje njëkohësisht

• Bateria e përdorimit 2000 mAh

• Mbështet gjeneratën e fundit 4G FDD/TDD-LTE, në përputhje me rrjetin e shumicës së vendeve dhe rajoneve

• Menaxhim i lehtë me aplikacionin tpMiFi

• Tani mund të shijoni video HD pa vonesa, shkarkime të shpejta skedarësh dhe biseda të qëndrueshme me video, pavarësisht se ku shkoni

• Kjo pajisje kompakte funksionon pa probleme me një gamë mbresëlënëse pajisjesh me valë. M7000 mund të ndajë lehtësisht një lidhje 4G/3G me deri në 10 pajisje me valë si tabletët, laptopët dhe telefonat celularë në të njëjtën kohë.

• Mund të sigurojë deri në 8 orë lidhje me wireless, duke e bërë atë shoqëruesin e përsosur për udhëtime, udhëtime pune, aktivitete në natyrë dhe më shumë.

• Përmban një dizajn kompakt dhe miqësor për përdoruesit, gjithçka që ju nevojitet është të futni një kartë SIM dhe të shtypni butonin e energjisë. 

• Me aplikacionin tpMiFi, mund të aksesoni dhe menaxhoni lehtësisht M7000 nga pajisjet tuaja të lidhura iOS/Android. Aplikacioni tpMiFi ju lejon të vendosni kufijtë e të dhënave, të kontrolloni se cilat pajisje mund të kenë akses në Wi-Fi 

4,990 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close