-22%
,

4 in 1 Mobile Game Combo Pack


  • Input e tastierës: DC 5V 1 ~ 2A.
  • Distanca wireless: afërsisht. 32,8
  • Mënyra e funksionimit: Android / Apple.
  • Dizajn i thjeshte dhe praktik.

Seti i tastieres eshte i pajtueshëm me iPhone, iPad, iOS, telefon Android, tablet. Gjithashtu duhet ta lidhni tastierën me një karikues 5V 1 ~ 2A, siç është ngarkuesi i telefonit tuaj.  Çelësa të personalizuar për të luajtur lojëra ne celulare.

MOBILE GAME COMBO PACK

Duhet të shkarkoni APP “ShootingPlus V3” nga Google Play dhe App Store. Dhe më pas operoni sipas manualit të përdoruesit për të krijuar tastierën dhe tastet e mouse në lojërat celulare dhe t’i bëni tastet të përputhen me të gjithë tastet virtuale në lojë. Përdorimi i tastierës dhe mouse është më i shpejtë, më i saktë dhe më i mirë se përdorimi i gishtërinjve në celularin tuaj.

Dizajni ju jep performancën përfundimtare të lojrave, veçanërisht të përshtatshme për lojëra mobile FPS si PUBG Mobile, Fortnite Mobile, Call of Duty Mobile, Rregullat e Mbijetesës, Modern Combat 5, Operacione Kritike etj.

3,500 L 4,500 L

SHOPPING CART

close