300Mbps Wireless N Router TL-WR841N


300Mbps Wireless N Router TL-WR841N

Performanca: 300 Mbps shpejtësi wireless ideale për aplikacione të ndjeshme ndaj ndërprerjeve si transmetimi i videos HD

Siguron akses të veçantë për mysafirët ndërsa siguron rrjetin e shtëpisë

 Butoni WPS: kriptim i lehtë i sigurisë me valë me një shtypje të butonit WPS

 IPTV: mbështet IGMP Proxy/Snooping, Bridge dhe Tag VLAN për të optimizuar transmetimin IPTV

 Kontrollet prindërore: menaxhoni kur dhe si pajisjet e lidhura mund të hyjnë në internet

2,400 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close