300 Mbps Multi-Mode Wi-Fi Router


300 Mbps Multi-Mode Wi-Fi Router

Wi-Fi me shpejtësi të lartë – Shpejtësia e transmetimit me valë 300 Mbps është ideale 

Mbulim i përforcuar – Dy antena të gjithanshme dhe MIMO 2×2 ofrojnë sinjal të fortë Wi-Fi dhe lidhje të besueshme

Multi-Mode 4 në 1 – Mbështet ruterin, Pikën e Aksesit, Zgjeruesin e Diapazonit dhe WISP për të përmbushur çdo nevojë të rrjetit

Kontrollet prindërore – Menaxhon kur dhe si pajisjet e lidhura mund të hyjnë në internet

Rrjeti i vizitorëve – Ofron akses të veçantë për mysafirët ndërsa siguron rrjetin pritës

Transmetim i qetë HD – Mbështet IGMP Proxy/Snooping, Bridge dhe Tag VLAN për të optimizuar transmetimin IPTV

Mbështetet IPv6 – E pajtueshme me IPv6 

2,200 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close