,

Wireless Fast Charger 3 në 1


【Pajisje karikimi 3 në 1】 Pajisja e karikimit karikon iPhone, iWatch dhe Airpods në të njëjtën kohë. Pajisja mund të kombinohet për të karikuar tre pajisje me një kabllo , ose mund të shkëputet për përdorim të veçantë .Përdoreni përkatësisht në kuzhinë dhe dhomë gjumi ose zyrë.

【Përputhshmëria】【Më e mira për fansat e Apple】iWatch 7/6/SE/5/4/3/2   Karikim  7,5 W, iPhone 13 Pro Max/13 Pro/13/13 Mini/12 Pro Max/12 Mini/12/11/XS/XR/X/8 Plus. 

Input – 5 V

Kufje – 3W

Ora – 2W

Telefon – 5W

2,490 L

SHOPPING CART

close