,

🔵 SMARTWATCH PER FEMIJE MODIO MK06 🟣


SMARTWATCH PER FEMIJE MODIO MK06

Kur fëmijët dalin për të luajtur në park ose me miqtë e tyre, është thelbësore që prindërit të mbajnë komunikim të vazhdueshëm me ta dhe të dinë vendndodhjen e tyre në kohë reale. Kjo orë inteligjente siguron që ju të mund të komunikoni me fëmijët tuaj kur ata dalin për të luajtur përmes veçorive të saj në gjetjen, telefonatat dhe regjistrimin. Jo vetëm që do të lejojë komunikim më të mirë me fëmijët, por do të jetë në gjendje të luajë dhe të mësojë, sepse ka një lojë të integruar matematikore

🔺 I papërshkueshëm nga uji: IP67

🔺 Memorie : 32MB RAM | 32 MB ROM

🔺 Ekrani: 1,44 inç IPS me prekje ,shumëngjyrësh

🔺 Bateria: 400 mAh

🔺 Mbështetje; Kartë SIM, Kamera, Telefonata, Dritë Flash, Mikro Chat, Orë me zile

2,290 L

SHOPPING CART

close